Si mama, ki je pripravljena rasti z otrokom, se prilagoditi, spremeniti in bi rada s pomočjo Human Design dobila en vpogled na izziv, ki ga ima trenutno on ali ga imaš ti v odnosu z njim?

PREDSTAVLJAM TI …

Hitri (mini) reading

Kako deluje?

Ti izbereš vprašanje ali temo, pri kateri potrebuješ napotke, jaz pa pogledam Human Design telesno karto tvojega otroka (po potrebi tudi tvojo) in posnamem 10-15 minutni glasovni posnetek z vsemi spoznanji, ki sem jih dobila in praktičnimi nasveti, kaj se lahko naredi.

Ta posnetek ti nato v roku 10 delovnih dni pošljem na podani mail, da ga lahko v miru preposlušaš tolikokrat kot želiš in implementiraš tisto, kar želiš.

Pomembne info pred naročilom

Čeprav sama, ko gledam, sintetiziram skupaj vse podatke v karti, ta reading (oz. posnetek, ki ga dobiš) NI razlaga celotne HD karte tvojega otroka in njenih posameznih delov, zato je priporočeno, da poznaš vsaj osnovne pojme Human Design sistema.

Hitro branje zajema samo vprašanje glede ENEGA otroka in ENEGA izziva, lahko pa glede na naravo vprašanja vključuje tudi druge člane družine.

Ne sprejemam vprašanj zdravstvene narave.

Cena: 22 €

⚠️⚠️⚠️ Obvezni podatki, ki mi jih prosim zapiši v opombe pri oddaji naročila so: 1) datum, ura in kraj rojstva otroka; 2) po želji lahko tudi tvoje podatke; 3) opis ENEGA izziva, glede katerega bi rada dobila vpogled (po želji mi lahko opis izziva pošlješ tudi na mail) ⚠️⚠️⚠️ Brez pravilnih in TOČNIH rojstnih podatkov ne morem zagotoviti natančnega branja karte.